Carregant Esdeveniments

« Tots els esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

1a Escoleta feminista “Connectant sabers col·lectius des de les cures i els feminismes”

21 octubre - 22 octubre

Et vols apuntar a la 1r ESCOLETA FEMINISTA? Obrim incripcions! A través d’aquest enllaç et pots apuntar: https://forms.gle/C2qYXpeMNFXSoxVf7

Des d’Entrepobles i Calala organitzem la 1a Escoleta feminista “Connectant sabers col·lectius des de les cures i els feminismes”, una trobada no mixta (dones i identitats dissidents) amb joves organitzades i defensores de Drets Humans, en treball junt amb CJB, CNJC i Escoltes Catalans

Si ets jove, tens menys de 30 anys, estas vinculada/vinculadi a entitats de lleure i entitats joves organitzades i vols intercanviar i reflexionar sobre feminismes, antirracisme i interseccionalitat, aquest és el teu espai!

L’objectiu principal de l’escoleta és construir, entre totes, un espai i eines de cures i d’aprenentatge feminista, on compartir eines i pràctiques d’autocura i cura col·lectiva, enxarxaments i acompanyament des dels moviments feministes, especialment llatinoamericà.

Les jornades tindran lloc els dies 21 i 22 d’octubre a Calafou (Vallbona d’Anoia), i són totalment gratuïtes (allotjament, menjar i transport inclosos). Per a poder-vos inscriure, ho podeu fer a través del següent enllaç fins el 30 de setembre (màxim 2 persones per entitat)

INSCRIPCIONS: https://forms.gle/C2qYXpeMNFXSoxVf7

Et pots descarregar el programa a través d’aquest enllaç

Mostra els detalls

Inici:
21 octubre
Finalització:
22 octubre

Mostra els detalls

Inici:
21 octubre
Finalització:
22 octubre