1.- Responsable del tractament:

ASSOCIACIÓ ENTREPOBLES

2.- Tipus de dades i Finalitat del tractament:

Dades de contacte i altres necessàries per a les finalitats requerides, com donar resposta a la informació sol·licitada a través de la nostra web https://entrepobles.org i altres mitjans, gestionar els nostres serveis, les activitats i prestacions que oferim a les nostres sòcies, la gestió comercial i administrativa de l’Associació.

3.- Legitimació del tractament:

Consentiment de l’usuari/ària, compliment d’obligacions legals, l’execució dels contractes que es generin entre l’Associació i proveïdors/es, treballadors/es, o tercers i, si s’escau, els interessos legítims de l’Associació.

4.- Termini de conservació:

Mentre duri la legitimació per consentiment, relació contractual o obligació legal.

5.- Destinataris/àries:

Les dades que ens faciliti seran incorporades a la base de dades de l’ASSOCIACIÓ ENTREPOBLES i no seran cedides a tercers, excepte a aquells que necessàriament hagin d’intervenir per a la prestació dels nostres serveis o gestió de les nostres activitats.

6.- Exercici de drets:

Accedir, rectificar i suprimir les seves dades, així com els altres drets previstos per la normativa vigent.

7.- Reclamació davant l’Autoritat de Control:

Pot dirigir les reclamacions derivades del tractament de les seves dades de caràcter personal a l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.aepd.es).

8.- Legislació:

La present política de privacitat es regeix en tots i cadascun dels seus extrems pel Reglament General de Protecció de dades de la Unió Europea i resta de normativa relacionada.

9.- Actualització:

Novembre 2023