Carregant Esdeveniments

« Tots els esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Trobada “Connectant sabers col·lectius des de les cures i els feminismes” a Elx

18 octubre, 2023 @ 18:30 - 20:00

Des d’Entrepobles i amb la participació de les companyes Iniciativa Mesoamericana de Mujeres Defensoras de Derechos Humanos organitzem la trobada “Connectant sabers col·lectius des de les cures i els feminismes”, on volem introduïr el concepte de protecció integral feminista des de l’experiència pràctica d’acompanyament a defensores, a més de les eines pràctiques, posant èmfasi en la dimensió de les cures i en l’acompanyament psicosocial que fan des de Iniciativa Mesoamericana de Mujeres Defensoras de Derechos Humanos amb les persones defensores de drets humans.

L’objectiu és crear un lloc/espai on puguem aprendre juntes sobre la cura des dels feminismes, i com fer costat a les que lluiten pels seus drets, tant ací com a América Latina. Això és important per a enfortir la comunitat feminista a la ciutat d’Elx.

Amb les participants:

  • Lilian Girón, Psicòloga, acompanyant a supervivents de violència sexual, facilitadora de la Teràpia de Retrobament, feminista i coordinadora de La Siguata, casa de sanació, Autocura i Cura Col·lectiva per a defensores. Acompanyant d’organitzacions i dones hondurenyes buscadoras dels seus familiars desapareguts en la ruta migatoria.
  • Liana Funes, Defensora Feminista, educadora popular, psicodramatista. Coordinadora de la Comissió d’Autocura, Cura Col·lectiva i Sanació de la Xarxa Nacional de Defensores de Drets Humans a Hondures (RNDDH) i miembra de la Comissió Regional d’Autocura de la IM-Defensores, i de la Comissió Promotora de la Trobada Llatinoamericana de Guaridores. Fundadora d’organitzacions feministes autonomes a Hondures.

Serà el dia 18 d’octubre a les 18.30h al Local Margalló – Ecologistes en Acció d’Elx. C/ Solars, 40. Elx

Mostra els detalls

Data:
18 octubre, 2023
Hora:
18:30 - 20:00

Mostra els detalls

Data:
18 octubre, 2023
Hora:
18:30 - 20:00