Carregant Esdeveniments

« Tots els esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

21/04 Jornades – El Centre Català d’Empresa i Drets Humans, una eina pionera per posar fi a les vulneracions de les transnacionals

21 abril @ 09:30 - 20:00

Jornades – El Centre Català d’Empresa i Drets Humans, una eina pionera per posar fi a les vulneracions de les transnacionals

El passat 9 de febrer de 2022, el Parlament de Catalunya va acceptar a tràmit la Proposta de Llei de creació d’un organisme d’avaluació de l’impacte sobre els drets humans de les empreses que operen a Catalunya i a l’exterior, amb els vots de sis grups parlamentari i el suport de més de 8.000 entitats de la societat civil.

Amb l’acceptació per part del Parlament el grup d’Empresa i Drets Humans de Lafede.cat, del qual Entrepobles en formem part, organitzem el dijous 21 d’abril de 2022 la Jornada “El Centre Català d’Empresa i Drets Humans, una eina pionera per posar fi a les vulneracions de les transnacionals” al Convent de Sant Agustí de Barcelona.

La jornada tindrà una durada de 9.30 h a 14 h i de 18 h a 20 h, i se celebrarà al Convent de Sant Agustí de Barcelona. L’esdeveniment comptarà amb diferents actes i taules rodones, com per exemple ‘És útil la diligència deguda per garantir el respecte dels DDHH?’, ‘Per què és necessari crear el Centre Català?’ i ‘Com pot ajudar el Centre a les lluites de les organitzacions de la societat civil d’arreu?’.

En aquesta jornada participaran persones expertes, professionals i portaveus de casos reals afectades per les vulneracions de les transnacionals.

Et pots inscriure en aquest formulari

El seminari està organitzat per les següents entitats: Cooperacció, Enginyeria Sense Fronteres, Entrepobles, NOVACT, Observatori DESC, SETEM, SUDS, Lafede.cat i la Taula per Colòmbia.

PROGRAMA:

Mostra els detalls

Data:
21 abril
Hora:
09:30 - 20:00

Mostra els detalls

Data:
21 abril
Hora:
09:30 - 20:00

https://skydome.com.au/slot-gacor/

https://wilmingtonbaptistchurch.com/link-slot-gacor/

https://embeff.com/slot-gacor-terpercaya/

https://golden-horn.de/wp-includes/slot-gacor/

https://www.almaluxjesolo.it/slot/

https://geographicforall.com/slot-gacor/

https://www.entrepueblos.org/slot-online-gacor/

https://destinyconnectfresh.org/slot-gacor-maxwin/

https://www.timothyegan.com/

https://semanamedioambiental.com/wp-includes/slot-gacor/

https://auditsocial.world/wp-includes/slot-gacor/