Carregant Esdeveniments

« Tots els esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

FÒRUM PER LA TRANSICIÓ ECOSOCIAL: Construïm futurs impossibles

25 febrer, 2023 @ 09:00 - 18:00

CONSTRUÏM FUTURS IMPOSSIBLES!
El fòrum vol ser una gran trobada de confluència de lluites, d’entitats de l’economia social i solidaria i moviments que treballen per la transició ecosocial a Catalunya. Un espai per avançar en l’estratègia i en l’articulació entre projectes i moviments des de una mirada amplia i integral i per enviar un missatge polític d’unitat i força. Vol ser també una trobada per celebrar i donar visibilitat a l’altre transició ecològica que ja s’està construint. 
El fòrum es divideix en 3 moments principals:
    > Divendres 24 a partir de les 9.30h, Cotxeres de Sants: taller d’escenaris de futur per l’ecosistema de l’ESS. Cal inscripció prèvia a https://liberaforms.plataformess.org/taller-escenaris-de-futur-ess-forum
    > Divendres 24 a les 18.00h, Cotxeres de Sants: xerrada d’obertura del fòrum. Amb Zeroport, Stop JJOO, Som Energia i Aliança contra la pobresa energètica. Aquesta activitat comptarà amb adaptació en llenguatge de signes. Després hi haurà celebració, amb concert.
    > Dissabte 25 a partir de les 9.30h, edifici històric de la UB: treball d’articulació i definició del full de ruta compartit. Durant tot el dia hi haurà espais plenaris, grups de treball estratègics, carrusel de presentacions curtes, parades de llibres i un espai lúdic.
📅 Tindrà lloc els dies 24 i 25 de Febrer a Barcelona, a Cotxeres de Sants i al Pati de lletres de la UB.
ℹ Trobareu les concrecions del programa properament a la web ➡ https://futursimpossibles.org/forum/
👥 I si ets un col·lectiu, t’hi pots adherir! ✍ https://futursimpossibles.org/qui-som/
CARTELL

Mostra els detalls

Data:
25 febrer, 2023
Hora:
09:00 - 18:00

Mostra els detalls

Data:
25 febrer, 2023
Hora:
09:00 - 18:00