Carregant Esdeveniments

« Tots els esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Presentació del llibre “Veus des de les economies feministes: resistències, arrelaments, cures” a Barcelona

18 abril @ 18:30 - 20:30

El dimarts 18 d’abril presentarem el nou llibre “Voces desde las economías feministas: resistencias, arraigo y cuidados”. Dialogarem entorn al llibre amb Cristina Carrasco, editora del llibre i referent en les economies feministes, Fernanda Moscoso i Carme Díaz Corral, escritores del llibre.

 

Dimarts 18 d’abril

18.30

CA LA DONA (C/Ripoll 25, Barcelona).

 

Portem prop d’any i mig treballant des de la línia de les economies feministes entorn d’una nova publicació, que durant aquest mes d’abril publicarem: “Voces desde las economías feministas: resistencias, arraigo y cuidados” de la mà de Cristina Carrasco Bengoa i Corina Rodríguez Enriquez, com a editores del llibre.

Aquest llibre és el resultat d’inquietuds compartides sobre els diàlegs entre els feminismes i les economies feministes denominades eurocèntriques i les economies feministes de Abya Yala.  El llibre recull un conjunt d’articles amb mirades diverses sobre feminismes i economies feministes. Algunes eurocèntriques (Euskadi i Catalunya, en l’Estat espanyol) i altres més lligades a la realitat històrica de Abya Yala (diferents països). En aquest llibre intentem visibilitzar i destacar nexes, punts de trobada i fils conductors que afavoreixin i continuïn el diàleg entre aquestes mirades, en el sentit del que de Sousa Santos denomina “ecologia de sabers”.

Aquest llibre compta amb veus tan diverses i referents tant de l’Estat espanyol com de Abya Yala, com: Amaia Pérez Orosco, Miriam Nobre, Verónica Gago, Carme Díaz Corral, Nalu Faria, Tica Moreno, entre altres.

* ACTIVITAT NO MIXTA (dones, lesbianes, trans*)

* Si necessites espai de cures per a criatures, demana-ho en:  xarxafem@xarxafeminista.org

Mostra els detalls

Data:
18 abril
Hora:
18:30 - 20:30

Mostra els detalls

Data:
18 abril
Hora:
18:30 - 20:30