Carregant Esdeveniments

« Tots els esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Projecció “Descendents” al TERRA GOLLUT film festival

24 maig, 2022 @ 12:00 - 14:00

Projecció “Descendents” al TERRA GOLLUT Film Festival

Des de Terra Gollut film Festival i Acció Cinema projecten el documental “Descendents”

Aquesta activitat va destinada a la ciutadania en general a través de diverses sessions, però també es faran sessions especials a centres educatius de la comarca del Ripollès, a l’alumnat de secundària. Temes com la immigració, la joventut, la interculturalitat i el foment de la convivència seran tractats amb la projecció i un cinefòrum posterior, que donarà a veu als i les espectadores de l’activitat i permetrà establir un diàleg entre el públic i el professional especialista. Els audiovisuals són una eina per sensibilitzar la societat i poder reflexionar sobre qualsevol fet i aquest n’és un d’important. L’activitat proposada vol contribuir a fomentar els valors humans imprescindibles per a reflexionar sobre la nostra societat.

A continuació, desglossem les diverses sessions que es realitzaran:

  • Dimarts 24 de maig de 2022, de 12h a 14h a IES Vall de Ribes, Ribes de Freser. Projecció i cinefòrum amb la presència de protagonistes i/o equip tècnic del film.
  • Dissabte 4 de juny de 2022, a les 21:30h a la Plaça del Carme a Olot. Projecció per a la ciutadania general amb la presència de protagonistes i/o equip tècnic del film.
  • Dilluns 20 de juny de 2022, entre les 9h i les 14h a IES Cirviànum de Torelló, Torelló Projecció ab cinefòrum amb la presència de protagonistes i/o equip tècnic del film.

Mostra els detalls

Data:
24 maig, 2022
Hora:
12:00 - 14:00

Mostra els detalls

Data:
24 maig, 2022
Hora:
12:00 - 14:00