Carregant Esdeveniments

« Tots els esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Taller ‘Portaveus per a mitjans de comunicacions’

28 febrer, 2023 @ 17:00 - 20:00

Taller ‘Portaveus per a mitjans de comunicacions’

Espai formatiu dirigit a professionals de les entitats catalanes que treballen en temes de defensores de drets humans que permet una aproximació al coneixement de les dinàmiques dels mitjans de comunicació i dona pautes per a desenvolupar habilitats clau en la relació amb aquests.

Aquesta formació aporta tècniques, eines i estratègies per contribuir a generar més i millors oportunitats mediàtiques per crear discurs, opinió i participar de l’agenda social i política.

La formació constarà de tres sessions de tres hores cada una i serà en format presencial.

*    Sessió 1. La teoria: Com comuniquem el nostre missatge? Analitzem la figura del portaveu, els possibles escenaris i tot el que hem de tenir en compte a l’hora de comunicar el nostre discurs davant dels mitjans de comunicació.
*    Sessió 2. La pràctica: Entrevista davant de càmera. Llums, càmeres i acció! Una periodista ens farà una entrevista en directe per dur la teoria a la pràctica!
*    Sessió 3. Consells i recursos per a ser bones portaveus. Amb el visionat de les entrevistes, compartirem bones pràctiques i recursos que ens serviran per a comunicar de forma més efectiva.

La formació serà impartida per una Elisabeth Anglarill, periodista amb més de 30 anys d’experiència en televisió. Actualment treballa a TVE. Ha estat guionista, reportera, i presentadora en programes com “El Escarabajo Verde”, “Imprescindibles“, “La Mitad Invisible”, “Tres14” entre d’altres així com ha presentat programes especials. Ha estat directiva i ha dirigit programes i documentals. També ha dedicat alguns anys a altres mitjans de comunicació: a la ràdio ha dirigit programes com ara magazines, que també presentava, i també ha col.laborat en premsa. En I’apartat de la formació ha fet conferències i xerrades sobre els temes en els que s’ha especialitzat al llarg dels anys: comunicació i també sobre medi ambient. Sempre ha guardat un temps per fer formació en comunicació per a entitats o professionals que volen o tenen la necessitat d’intervenir en públic. Des de fa més de 10 anys ho ha fet amb associacions, fundacions, entitats del tercer sector i professionals de la salut

Dates: 21, 23 y 28 de febrer de 2023

Horari: 17 a 20h

Lloc: La Lleialtat Santsenca ( Carrer d’Olzinelles, 31, 08014 Barcelona)

AMB INCRIPCIÓ bit.ly/TallerPortaveus

**Tanquem inscripcions el dia el 13 de febrer.

Mostra els detalls

Data:
28 febrer, 2023
Hora:
17:00 - 20:00

Mostra els detalls

Data:
28 febrer, 2023
Hora:
17:00 - 20:00