Barcelona: 30 aniversari Entrepobles Entrepueblos Entrepobos Herriarte

30 ANIVERSARI ENTREPOBLES-ENTREPUEBLOS-ENTREPOBOS-HERRIARTE #30EP
Barcelona, 12 de maig de 2018
Ateneu Popular 9 Barris

¡30 anys de somnis, rebel·lies i alternatives!

 

TARDA

16.30 – ACTUACIÓ de Desastrosus Cirkus

17.15 – Presentació i Visita: Projecte col·lectiu ATENEU POPULAR 9 BARRIS ubicat en un centre cultural públic en el qual l’acció cultural i artística serveix com a eina de transformació social. Gestionat amb transparència, autonomia i independència. https://www.ateneu9b.net/

RESTITUCIÓ, SOLIDARITAT, EMANCIPACIÓ, RESPECTE, COOPERACIÓ:

18.00 – CONVERSATORI: “Planeta TERRA 2018, defensa de la vida front el capital”.

Cristina Carrasco, economista xilena-catalana, va ser professora de Teoria Econòmica de la Universitat de Barcelona (UB), investigadora i divulgadora de l’economia feminista. És membre de l’Institut Interuniversitari de les Dones i del Gènere de les Universitats Catalanes i de l’Associació Internacional per a l’Economia Feminista (IAFFE). És una de les fundadores de les Jornades d’Economia Crítica de l’Estat espanyol i forma part del seminari d’economía feminista de Barcelona i de Ca la Dona..

Gustavo Castro, fundador de l’organització Otros Mundos de Chiapas, Mèxic. També és membre de la Xarva de Drets Econòmics Socials i Culturals Internacional; de la coordinació nacional de la Xarxa Mexicana d’Afectats por la Mineria, del Moviment Mesoamericà contra el Model Extractiu Miner (M4), del Moviment Mexicà contra las Represes i en Defensa dels Rius i de la Xarxa Llatinoamericana contra les Represes.

Mónica Vargas, boliviana-catalana, sociòloga (Ginebra), amb màster en Antropologia Social (Mèxic) i doctora en Sostenibilitat Tecnològica i Humanisme (Barcelona) investigadora del Programa de Justícia Econòmica de l’Institut Transnacional, portaveu de la “Campanya Global per la Sobirania dels pobles, desmantellar el poder de les transnacionals i posar fi a la seva impunitat” i sòcia col·laboradora d’Entrepobles.

Raúl Zibecchi, Periodista, escriptor i activista uruguaià, analista dels moviments socials, a Amèrica Llatina. Editor del seminari Brecha. Columnista de La Jornada i docent i investigador sobre moviments socials. Col·labora en tasques de formació i difusió amb moviments urbans argentins, camperols paraguaians, comunitats indígenes bolivianes, peruanes, mapuches i colombianes. Exiliat a Madrid durant els anys 80, participà en la fundació d’Entrepobles.

20.30 – CAFÈ-MUSICAL amb actuació de El Sobrino del Diablo

NIT

DESCANS:

21.00 SOPAR al Bar de l’Ateneu Popular 9 Barris

CONCERT: Música i canvi social !!

22.30 Sílvia Tomás Trio http://silviatomas.net/ Cançons, lletres que es posicionen, que són crítiques …

23.45 Che Sudaka grup argentí-colombià-català “ALMAS REBELDES-Primavera 2018” https://www.chesudaka.com/

01.15 Música