Col·laborem en l’enviament de fons als hospitals de Awda de la Franja de Gaza

Entrepobles continua col·laborant en tots els seus territoris amb la situació provocada a Gaza pels atacs israelians des del passat 7 d’octubre. Com a part de la nostra solidaritat amb les i els ciutadans gazians i gazianes, hem contribuït a l’enviament de fons als hospitals que gestiona l’organització palestina Al Awda Health and Community Association (Awda) en la Franja de Gaza, a través de l’organització Paz con Dignidad.

A més, continuem actives en les protestes i actes reivindicatius per a exigir a Europa la fi del genocidi i el bloqueig econòmic i cessament de venda d’armament a Israel, com les que van tenir lloc a Bilbao i Pamplona el passat 9 de juny, amb motiu de les Eleccions Europees.

El nostre company Gonçal Barris, com a representant de la Plataforma Unitària del Camp en Solidaritat amb el Poble Palestí, va participar aquest mes en l’acte de reconeixement per l’ambaixador de Palestina en l’Estat espanyol. Aquesta Plataforma de l’àmbit de Camp de Tarragona està formada per 14 grups (partits polítics, sindicats i entitats de la societat civil com la Coordinadora d’ONG de Tarragona, que al seu torn està formada per 9 ONG).

I, a Barcelona, vam estar en l’acampada feminista antimilitarista convocada el 24 de maig per la pau i el desarmament.