Terminado
Nicaragua
Feminismes

Exercint ciutadania, defensant els drets de les dones

Contribuir amb processos d’articulació d’accions sobre drets des d’una perspectiva feminista comprensiva de les múltiples identitats de les dones.

Les dones i les joves enforteixen els espais de participació per a l’exercici de la seva ciutadania en defensa dels seus drets, adaptant estratègies i metodologies d’acord els escenaris que se’ns presenten Enfortir la capacitat de mobilització dels grups locals que integren el MFN, a la defensa dels drets de les dones.

Contribuir amb processos d’articulació d’accions sobre drets des d’una perspectiva feminista comprensiva de les múltiples identitats de les dones. Es proposa contribuir amb la generació de coneixements i el foment d’una consciència de drets en les dones joves i adultes, que encoratgi l’acció individual i col·lectiva tant en l’espai privat com en el públic. Una de les estratègies del Moviment Feminista de Nicaragua és l’enfortiment de l’acció col·lectiva com a factor d’apoderament de les dones per la incidència en l’espai públic. Per tant invertirem importants esforços en la realització d’accions de reflexió i mobilització tant a nivell local com nacional, amb la participació de diversos actors, incloent dones i joves. Enfortir les nocions i pràctiques de ciutadania representa per a les feministes la principal estratègia, per enfrontar les múltiples expressions de la discriminació que afecta de manera particular a les dones nicaragüencs.

Zona: Managua, Masaya, Estelí, Nova Segòvia, Matagalpa, Lleó, Chinandega, Regió Autònoma de l’Atlàntic Nord (RAAN), Regió Autònoma de l’Atlàntic Sud (RAAS) i Chontale

Contrapart: Moviment Feminista

Cofinançament obtingut i període d’execució:

Fons Català de Cooperació. Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, 7.645,69 €
12 mesos Data inici: 2017.05.01 Data finalització 2018.04.30;

Ajuntament de Castellar del Vallès, 10.892,48 €
11 mesos Data inici: 2017.01.01 Data finalització 2017.11.30