Economia feminista: Desafiaments, propostes i aliances
Descarrega-t’ho ➡️ ECONOMÍA FEMINISTA: Desafíos, propuestas y alianzas
Aquest llibre neix de la necessitat d’apostar per nous enfocaments que ens portin a processos emancipadors i incloents davant l’anomenat “conflicte capital-vida”, explorant i recollint reptes i desenvolupaments des de les diferents aportacions de l’economia feminista.
Amb ell volem contribuir a la construcció de les diferents sobiranies socials, com a alternatives enfront de la crisi global, des de la referència de l’economia feminista, i com sempre per a Entrepobles, des de les experiències dels moviments de dones imprescindibles en el nostre treball.
Per a aquest treball hem comptat amb algunes de les millors veus de l’economia feminista. Cristina Carrasco Bengoa i Carme Díaz Corral, ens han recolzat en la coordinació i han fet possible comptar amb la col·laboració desinteressada d’autores tan potents com Silvia Federici, Amaia Pérez Orozco, Mertxe Larrañaga Sarriegi, Yolanda Jubeto Ruiz, Natalia Quiroga Díaz, Verónica Gago, Yayo Herrero i Corina Rodríguez Enríquez.
- Comisión Feminismos Entrepueblos/Entrepobles/Entrepobos/Herriarte. Introducció.
- Cristina Carrasco Bengoa i Carme Díaz Corral.Presentació.
- Silvia Federici. Economia feminista entre moviments i institucions: possibilitats, límits, contradiccions.
- Amaia Pérez Orozco. ¿Espais econòmics de subversió feminista?
- Mertxe Larrañaga Sarriegi i Yolanda Jubeto Ruiz. Contribucions de l’economia feminista a la construcció d’una economia solidària.
- Natalia Quiroga Díaz i Verónica Gago. Una mirada feminista de l’economia urbana i els comuns en la reinvenció de la ciutat.
- Yayo Herrero. Economia ecològica i economia feminista: un diàleg necesari.
- Corina Rodríguez Enríquez. Economia de les cures i les desigualtats a América Latina:
Avanços recents i desafiaments pendents.
Si vols aconseguir el llibre ECONOMIA FEMINISTA: Desafiaments, propostes i aliances.
Escriu-nos a educacion@entrepueblos.org
Esperem que aquesta publicació sigui d’utilitat a totes les persones i col·lectius amb els quals compartim desitjos, somnis i lluites quotidianes, dels quals aprenem cada dia, com a aportació en aquest procés de suport mutu per a la construcció d’una intel·ligència col·lectiva comuna i antipatriarcal.