• Twitter
  • Facebook
  • Youtube
  • Telegram
  • Instagram
  • ¡ASSOCIA’T I PARTICIPA!
  • SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER
  • Euskera
  • Català
  • Castellano
  • Galego
  • Euskera Euskera Euskera eu
  • Català Català Català ca
  • Castellano Castellano Castellà es
  • Galego Galego Gallec gal
Entrepueblos
  • QUI SOM
  • NOTÍCIES
  • PROJECTES
    • COOPERACIÓ SOLIDÀRIA
    • EDUCACIÓ EMANCIPADORA
  • PUBLICACIONS
  • COM POTS PARTICIPAR
  • ON ESTEM
  • AGENDA
  • Cercar
  • Menu Menu

27 de setembre. Vaga Mundial pel Clima. En defensa del futur, d’un planeta viu i d’un món just

Front l´#EmergenciaClimatica, Entrepobles ens unim a la #VagaMundialPelClima per exigir a governs i institucions respostes necessàries, ràpides i contundents a la crisi climàtica i civilitzatòria, i justícia climàtica por segles de extractivisme i colonialisme patriarcal al Sud Global.

Aquesta «vaga mundial pel clima» està tenint una resposta increïble, amb milions de joves que se sumen a més de 3200 ciutats de tot el món, al llarg d’aquesta Setmana Mundial pel Clima (20 al 27 de setembre). A l’Estat espanyol es viurà especialment el dia 27 de setembre, amb diversitat d’actes: vaga estudiantil, de consum i mobilització al carrer i centres de treball.

El #27S (27 de setembre) #VagaMundialPelClima comença la 1º onada #2020RebeliónPorElClima fins al #7O (7 d’octubre), dia en el qual es farà la 1ª gran acció ibèrica a #Madrid.

Vindran més onades, fins que organitzacions polítiques, institucions, grans empreses i tota la ciutadania ens escoltin i actuem davant d’aquesta crisi climàtica que atempta contra la vida i provoca pobresa, desigualtat, migracions,…

➡️Busca la convocatòria més propera a la teva ciutat.
Consulta la nostra AGENDA

 

MANIFIEST 27 DE SETEMBRE VAGA MUNDIAL PEL CLIMA

Els recents informes sobre l’estat de la biodiversitat de l’IPBES i sobre l’escalfament global de 1,5 °C de l’IPCC, alerten d’un rumb que porta al deteriorament d’un gran nombre d’ecosistemes, tant terrestres com marins, així com a l’extinció d’1 milió d’espècies que es troben greument amenaçades per l’activitat humana. També s’està a la vora d’un punt de no retorn front al canvi climàtic.

Una crisi climàtica que és conseqüència d’un model de producció i consum que ha demostrat ser inadequat per a satisfer les necessitats de moltes persones, que posa en risc la nostra supervivència i impacta de manera injusta especialment a les poblacions més pobres i vulnerables del món. No respondre amb suficient rapidesa i contundència a l’emergència ecològica i civilitzatòria suposaria la mort de milions de persones, a més de l’extinció irreemplaçable d’espècies imprescindibles per a la vida a la Terra, donades les complexes interrelacions ecosistèmiques.

La contundència de les dades assenyala com les regions mediterrànies són de les més vulnerables al canvi climàtic, de manera que no limitar la temperatura global en 1,5 graus C serà una factura massa cara per a les generacions presents i futures. La responsabilitat de les institucions europees i el Govern espanyol, així com els governs de les diferents comunitats autònomes i ajuntaments coordinats amb tots els grups polítics, és estar a l’alçada de les necessitats que exigeix ​​el moment.

Les organitzacions signants demanem que en la nova etapa política es declari, de manera immediata, l’emergència climàtica i es prenguin les mesures concretes necessàries per reduir ràpidament a zero net les emissions de gasos d’efecte hivernacle, en línia amb el que estableix la ciència i sota criteris de justícia climàtica. Evitar que la temperatura global s’elevi per sobre de 1,5 ° C ha de ser una prioritat de la humanitat. Cal reduir amb caràcter urgent les emissions de CO2eq (equivalent de carboni), reajustant la petjada ecològica a la biocapacitat del planeta.

Aconseguir aquests objectius requereix necessàriament de:

Veritat. Assumir la urgència de la situació actual admetent el diagnòstic, indicacions i sendes de reducció reflectides en l’últim informe sobre 1,5 ° C avalat per la comunitat científica. Reconèixer la bretxa de carboni existent entre els compromisos espanyols i les indicacions científiques. Els mitjans de comunicació tenen un paper fonamental per transmetre aquesta realitat.

Compromís. Declarar l’emergència climàtica a través d’assumir compromisos polítics reals i vinculants, molt més ambiciosos que els actuals, amb la consegüent assignació de recursos per fer front a aquesta crisi. Garantir reduccions de gasos d’efecte hivernacle en línia amb l’informe de l’IPCC per no superar un augment de temperatura global de 1,5oC, que estableix un camí de reducció d’emissions global entre el 40 al 60% per al 2030 respecte al 2010. A més, és imprescindible aturar la pèrdua de la biodiversitat per evitar un col·lapse de tots els sistemes naturals, inclòs l’humà.

Acció. Abandonar els combustibles fòssils, apostar per una energia 100% renovable i reduir de manera urgent i prioritària a zero les emissions netes de carboni el més aviat possible. Demandem que els governs analitzin com aconseguir aquest objectiu i proposin els plans d’actuació necessaris: frenin noves infraestructures fòssils (centrals, exploracions, grans ports, etc.); reducció dels nivells de consum de materials, energia i de les necessitats de mobilitat; canvi de model energètic sense falses solucions com l’energia nuclear; reorganització del sistema de producció; educació, a més d’altres mesures contundents. Tot això ha de quedar reflectit en la Llei de Canvi Climàtic i Transició energètica i en el Pla Nacional Integrat de Clima i Energia.

Solidaritat. El deteriorament ambiental de les condicions de vida es pateix de forma desigual en funció de la classe social, el sexe, la procedència, o les capacitats. Defensem que la transició ha d’enfrontar aquestes jerarquies i defensar i reconèixer de forma especial a la població més vulnerable.

La degradació planetària i la creixent desigualtat tenen un origen comú i s’alimenten entre elles. Així, per exemple, moltes grans empreses i bancs obtenen enormes beneficis a través de l’especulació immobiliària, el desnonament, la gentrificació o la turistificació que expulsa les famílies de les seves cases, als veïns dels seus barris. Tot i que cada vegada hi ha més inversions en tecnologies per a la transició energètica, segueix havent-hi molts fons que sostenen i financen a les grans empreses de l’oligopoli energètic en la seva explotació del planeta, i el resultat és l’increment de la pobresa, inclosa l’energètica.

Els col·lectius més desfavorits no poden empitjorar la seva situació, de manera que la transició s’ha de realitzar amb justícia social. En el cas dels territoris i treballadors i treballadores afectats cal adoptar mesures per assegurar llocs de treball alternatius en sectors sostenibles, afrontar la crisi energètica, reducció de la jornada laboral, un millor repartiment de l’ocupació i el desenvolupament d’altres mecanismes al voltant de la Transició justa que han d’aconseguir que no es deixi ningú enrere.

Democràcia. La justícia i la democràcia han de ser pilars fonamentals de totes les mesures que s’apliquin, s’han de crear els mecanismes adequats de participació i control per part de la ciutadania per abordar les qüestions socials difícils i per formar part activa de la solució mitjançant la democratització dels sistemes energètics, alimentaris, de transport, etc. En aquests processos s’ha de garantir la igualtat de gènere en la presa de decisions.

Realitzar un gir de 180 graus en les polítiques comercials internacionals, acabant amb la signatura de tractats de comerç i inversió que aprofundeixen la problemàtica de l’augment de gasos d’efecte hivernacle via increment del transport marítim interoceànic, així com de l’aviació civil, que dificulten la lluita contra el canvi climàtic a través de les clàusules de protecció d’inversions (ISDS). Les mesures de mercat no poden substituir l’adequada planificació de la transició ecològica.

Els països empobrits són els menys responsables de la degradació planetària. Tanmateix, són els més vulnerables a les conseqüències d’aquesta ruptura dels límits. Els països més enriquits són els que acumulen un deute ambiental superior, per això i atenent als criteris de justícia climàtica, han de ser països com els europeus els que hagin d’adquirir uns compromisos més importants. Es fa necessari revertir el fet que el 20% de la població mundial absorbeix el 80% dels béns naturals.

En defensa del futur, d’un planeta viu i d’un món just, les persones i col·lectius signants ens sumem a la convocatòria internacional de Vaga mundial pel clima, una mobilització que serà, vaga estudiantil, vaga de consum, mobilitzacions als centres de treball i als carrers, tancaments en suport de la lluita climàtica…, i convidem a la ciutadania i a la resta d’actors socials, ambientals i sindicals a secundar aquesta convocatòria i a sumar-se a les diferents mobilitzacions que succeiran el 27 de setembre.

 


 

Més de 300 organitzacions insten la ciutadania a sumar-se a la Vaga Mundial pel Clima

En defensa del futur, d’un planeta viu i d’un món just, organitzacions i col·lectius de la societat civil insten la ciutadania a donar suport i sumar-se a la Vaga Mundial pel Clima del proper 27 de setembre

Les organitzacions signants demanen que es declari de manera immediata l’emergència climàtica i es prenguin les mesures concretes necessàries per reduir ràpidament a zero les emissions netes de gasos d’efecte hivernacle

Les institucions, els Estats i les empreses han d’escoltar a la ciutadania i a les organitzacions que exigeixen un nou model socioecològic que no comprometi la supervivència de la vida tal com la coneixem

Més de 300 organitzacions ja han mostrat el seu suport a la convocatòria de Vaga Mundial pel Clima del proper 27 de setembre

Els recents informes sobre l’estat de la biodiversitat del IPBES, que assenyalen que prop d’un milió d’espècies entre animals i plantes es troben a la vora de l’extinció com a conseqüència de les activitats humanes, i de l’informe de l’IPCC sobre l’increment de la temperatura mitjana global en 1,5 ºC, alerten del deteriorament d’un gran nombre d’ecosistemes, tant terrestres com marins, així com del punt de no retorn front al canvi climàtic.

La humanitat s’enfronta a un dels seus majors reptes: la crisi climàtica. Una crisi, conseqüència directa del model de producció extractivista i consum globalitzat actuals, que posa en risc la nostra pròpia supervivència i la d’un gran nombre d’altres espècies i ecosistemes i impacta de manera injusta especialment a les poblacions més empobrides i vulnerables del món. No respondre amb suficient rapidesa i contundència a l’emergència climàtica i civilitzatòria suposaria la mort i / o el malviure de milions de persones, a més de l’extinció de moltes espècies i, fins i tot, d’ecosistemes complets.

Les dades són contundents i el temps juga en contra nostre. En el cas de la regió mediterrània, en la qual es troba la Península Ibèrica i que és una de les més vulnerables davant el canvi climàtic, si no es limita l’increment de la temperatura mitjana global en 1,5 ºC, les conseqüències per a les generacions presents i futures seran catastròfiques: onades de calor més intenses i prolongades, sequeres recurrents, desertificació, augment dels fenòmens meteorològics extrems, pèrdua de biodiversitat, falta de disponibilitat d’aigua potable i terres fèrtils, incendis més virulents, empobriment i augment de les desigualtats en qualsevol de les seves expressions, etc. Per tant, les diferents institucions europees, estatals, autonòmiques i locals han d’assumir la seva responsabilitat i estar a l’altura de les necessitats que exigeix ​​aquest moment crucial de la Història. La lluita contra l’emergència climàtica no pot supeditar-se a una ideologia o color polític, ha de ser assumida per tots els partits.

Per tot això, i en defensa del present i del futur, d’un planeta viu i d’un món just, les persones i col·lectius signants ens sumem a la convocatòria internacional de Vaga Mundial pel Clima, del proper 27 de setembre, i instem a tota la societat (ciutadania, tots els actors socials, ambientals i sindicals) a què es mobilitzi i se sumi a la convocatòria de Vaga Mundial pel Clima, difonent i participant en les accions que estem convocant, que anirem precisant i que prendran molt diverses formes: manifestacions, vagues estudiantils i de consum, tancaments patronals d’entitats compromeses, mobilitzacions en els centres de treball i als carrers, etc. Un gran crit comú i unitari en la lluita climàtica.

Col·lectius i organitzacions que donen suport al MANIFIEST 27 de setembre. Vaga Mundial pel Clima

  • A.D.N.T. Asamblea por la Defensa de Nuestra Tierra
  • A.V. Galea vetus
  • AC La Oficina Producciones Culturales
  • Acció Ecologista-Agró
  • ACDESA-PV
  • Adenex
  • AeioLuz. Evolución Energética
  • AGADEN (Asociación gaditana para la defensa y estudio de la naturaleza)
  • Agrupación de Vecinos de Can Sant Joan (Montcada i Reixac) (Barcelona)
  • Agrupación Electoral por Yátova
  • Aigua és Vida
  • Aire Limpio en La Hoya de Buñol
  • Alianza Malagueña por la Emergencia Climática y Ecológica
  • Alianza por la Solidaridad
  • Amigos da Terra Galicia
  • Amigos de la Tierra
  • Amigos de la Tierra La Rioja
  • Amycos.org
  • APRAM (Asociación Protectora Madruga)
  • ARBA Córdoba
  • ASA (Asociación Sostenibilidad y Arquitectura)
  • ASAD
  • Asamblea Antimilitarista de Madrid
  • Asamblea de pensionistas Malaga
  • Asamblea EcoFeminista San Roque
  • Asamblea Ecologista de la Universidad Autónoma de Barcelona
  • Asamblea Feminista de Madrid
  • ASiA – Associació Salut i Agroecologia
  • ASOC. SOCIO-CULTURAL LA NAVE
  • Asociación  Molìn de Adela
  • ASOCIACIÓN ACCIÓN VERAPAZ
  • Asociación ADIMHE
  • Asociación ambiental e cultural Petón do Lobo
  • Asociación Ambiental y Cultural TRALAPENA
  • Asociación Andaluza por la Solidaridad y la Paz (ASPA)
  • Asociación Animalista Rompiendo Cadenas
  • Asociación Arterra Bizimodu
  • Asociación de Vecinos y Vecinas El Palo
  • Asociación Domitila, Hernández. Por la Igualdad de Oportunidades entre Mujeres y Hombres y la Sostenibilidad
  • Asociación Eco-Cultural Ma Pacha Canarias
  • Asociación Ereba, Ecología y Patrimonio
  • Asociación Fondo Natural
  • Asociación galega Cova Crea
  • Asociación Medioambiental TERRAMARE
  • Asociación Medioambiental y cultural Amigos de Anaga
  • Asociación PETJADES
  • Asociación Por Ti Mujer
  • Asociación Región de Murcia Limpia
  • ASOCIACIÓN SOMOS VEGA. SOMOS TIERRA
  • Asociación Vida Sana
  • ASOCIACIÓN PENSIONISTAS PRO DERECHOS SOCIALES
  • Associació Blockchain Catalunya
  • ASSOCIACIO CA LA DONA
  • Associació de Veïns de l’Espai Rural de Gallecs
  • Associació Dia de la Terra Catalunya
  • Ateneu de Gallecs
  • ATTAC Acordem
  • ATTAC España
  • Biziz Bizi Asociación de Ciclistas Urban@s de Bilbao
  • Bloque Bollero
  • Boicot al plástico
  • Butroi Bizirik en transición
  • Ca la Dons
  • CÁDIZ POR EL CLIMA
  • Campaña estatal No a los Tratados de Comercio e Inversión
  • CCOO
  • CCOO de La Rioja
  • Centro de Estudios Rurales y de Agricultura Internacional
  • Centro Social Seco
  • CGT
  • CGT-LKN Euskal Herria
  • CIDES Centro de Iniciativas para el Desarrollo Sostenible
  • CIRCINARIA, ESTUDIO Y CONSERVACIÓN
  • Círculo Cultural Juan 23
  • Climate Reality Project Europe
  • CMC. Coordinadora Medioambiental Canaria
  • CNT València
  • Co-mando Ghichas
  • COAG (Coordinadora de Organizaciones de Agricultores y Ganaderos)
  • Colectivo Ecologista de Avilés
  • Colectivo Feminista Mujeres en el Encuentro
  • Colectivo Pacifistas de Ciudad Real
  • Colectivo Renta Básica
  • COLECTIVO URBANAS
  • Colegio Esclavas SCJ Jerez
  • Confederación Intersindical
  • Contra el diluvio
  • Coordinadora Andaluza de ONGD (CAONGD)
  • Coordinadora de Grups de Defensa de la Natura a La Ribera
  • Coordinadora de ONGD de Castilla-La Mancha
  • Coordinadora de ONGD de Navarra
  • Coordinadora de ONGD-España
  • Coordinadora Ecoloxista d’Asturies
  • COORDINADORA ESTATAL DE COMERCIO JUSTO
  • Coordinadora Estatal por el Tren Público, Social y Sostenible
  • Coordinadora Estatal por la Defensa del Sistema Público de Pensiones, COESPE.
  • Coordinadora Estatal Stop Ganadería Industrial
  • Coordinadora ONGD La Rioja
  • Coordinadora per a la Salvaguarda del Montseny
  • Coordinadora Valenciana de ONGD
  • Curiga-Ecologistas en Acción Monesterio
  • EA26 Educación Ambiental
  • ECOAR))) Global
  • Ecoescuela San Ignacio
  • EcoHaina
  • Ecologistas en Acción
  • Ecologistas en Acción Badajoz
  • Ecologistas en Acción Córdoba
  • Ecologistas en Acción de Extremadura
  • Ecologistas en Acción de la provincia de León
  • Ecologistas en Acción Madrid Sierras
  • Ecologistas en acción Sierra Bermeja
  • Ecologistas en Acción Suroeste de Madrid
  • Ecologistas en Acción-La Rioja
  • Ecoloxistes n’Aición d’Asturies
  • Economistas sin Fronteras
  • EcoOceanos
  • Ecooo
  • ECOSOL ONGD
  • Ecotransformers
  • Ecotxe
  • Ecounion
  • Educo España
  • Ekologistak Martxan
  • El brote XR huelva
  • EL POBLET SCCL
  • Entorno Escorial
  • Entrepueblos-Entrepobles-Entrepobos-Herriarte
  • Escuelas Andaluzas por el Clima
  • Escuelas Andaluzas por el Clima
  • Euskal Gune Ekosozialista / Espacio Ecosocialista Vasco
  • Extinction Rebellion
  • Extinction Rebellion Canarias
  • F4F Alcorisa
  • FADEMUR (Federación de Asociaciones de Mujeres Rurales)
  • Fairtrade Ibérica
  • Familias por el Clima León
  • FECAPAP (Federación Canaria de Asociaciones Protectoras de Animales y Plantas)
  • Federació d’Associacions Veïnals de Mollet del Vallès
  • Federación Ben Magec-Ecologistas en Acción
  • Federación Canaria de la Igualdad
  • Federación española de Ingeniería sin Fronteras
  • Federación regional de asociaciones vecinales de Madrid
  • Federación SETEM
  • Fundación Canaria Telesforo Bravo-Juan Coello
  • Fundación Copade – Comercio para el Desarrollo
  • Fundación Ecología y Desarrollo (ECODES)
  • Fundación Global Nature
  • Fubdaciò Miranda
  • Fundación Renovables
  • Fundación «Taller de Solidaridad» – Delegación de Badajoz
  • FUNDEM
  • GAMM. Grup d’Acció mediambiental del marquesat
  • GAMM. Grup d’Acció mediambiental del marquesat
  • Gatikako Interkonexio elektrikorik ez! elkartea
  • Gladiadores por La Paz
  • GOB Mallorca
  • Greenpeace
  • Grupo de Decrecimiento Hastaquihemosllegado
  • Haurralde Fundazioa y Plataforma Batera2030
  • IDEAS. S. Coop. And.
  • Imagine Canarias
  • InspirAction
  • Instituto por la paz y la ecología
  • Intersindical Región Murciana
  • Intersindical Valenciana
  • ISENER (Instituto de Sostenibilidad Energética)
  • Jóvenes por la Movilización – Canarias por la Movilización
  • Justicia Alimentaria
  • Juventud Por el Clima – Fridays For Future
  • Landazuria- Ecologistas en Acción de la Ribera
  • La corriente
  • La Ingobernable
  • La Ribera en Bici
  • LIDECS
  • Lunes Lilas
  • M15M Bizkaia
  • Madres por el Clima
  • Malen Etxea, mujeres inmigrantes
  • Marcha Mundial por la Paz y la Noviolencia
  • Marea k (marea cultural)
  • Marfull ae agro
  • Margalló EEAA Elx
  • MARq Arquitectura
  • Marxa Mundial de Dones- Catalunya
  • medicusmundi
  • Mensa Civica
  • Mercao Social de Córdoba
  • MERKAÉTICO EL CENACHO SCA
  • Mora Verde
  • Movemento Galego pola Defensa do Sistema Público de Pensións (MODEPEN)
  • Moviment per l’Aigua Pública i Democràtica
  • Movimiento Asambleario de Trabajadores-as de Sanidad
  • Movimiento Católico Mundial por el Clima
  • Movimiento Democrático de Mujeres Delegación de Buñol
  • Movimiento Ibérico Antinuclear (MIA)
  • Movimiento Matria
  • Mugarik Gabe
  • NAC (No A la Caza)
  • NADIBU
  • Nastideplasticbizkaia
  • NaturNet Murcia
  • Observatorio Ciudadano de la Biodiversidad de la Baja Ribagorza
  • Observatori del Deute en la Globalització
  • Observatorio de Ecología Política de ATTAC
  • Observatorio Sostenibilidad
  • ONG un bosque para el planeta Tierra
  • ONGAWA
  • ONGD GLOBALMON
  • OXFAM INTERMÓN
  • Pachamama Grup Mujeres en acción
  • Paradigma Media Andalucía
  • Parents For Future Canarias
  • People, acompañando a la mujer maltratada
  • Per l’Horta
  • Perifèries del Món
  • Permacultura «Huerta-Jardín del Boticario»
  • Plataforma Batera 2030 por los ODS
  • Plataforma contra la privatización del Canal de Isabel II
  • Plataforma «Tanquem Cofrents»
  • Plataforma 8M Toledo
  • Plataforma antiincineración de Montcada i Reixac
  • Plataforma Bierzo Aire Limpio
  • Plataforma contra el macrovertedero de Loeches y por Residuos 0
  • Plataforma de veïns contra la pedrera de Corbera
  • Plataforma Defensa Animal Extremeña
  • Plataforma Defensa de los Derechos para la Fibrosis quística
  • Plataforma en Defensa de la Sanitat Pública del Baix Vallès (Mollet del Vallès)
  • Plataforma en Defensa do Ferrocarril A Coruña – As Mariñas
  • Plataforma per a la Defensa de Gallecs
  • Plataforma Emergencia Climática de Zamora
  • Plataforma Escuelas de Calor
  • Plataforma No a la incineración de Residuos en Los Alcores
  • Plataforma por la salud y la sanidad Pública de Asturias
  • Plataforma por un Nuevo Modelo Energético
  • Px1NME Nodo Cantabria
  • Plataforma Futuro en Común
  • Plataforma Unitaria contra la Autopista Eléctrica Peñalba-Arnero-Isona
  • Plataforma Salvemos Mijares
  • Plataforma vecinal Mina Touro O Pino Non
  • Pobresa Zero
  • PRODA (Profesionales para la Defensa Animal)
  • Proyeutu Cooperativu El Ñeru
  • Radio Malva
  • REAS Nafarroa
  • REAS red de redes
  • Rebelión o Extinción Toledo
  • Red de Apoyo Mutuo en respuesta a los Megaproyectos Energéticos
  • Red  de Solidaridad  Popular de Cáceres.
  • Red de Mujeres por una Transición Energética Ecofeminista
  • RED DE ONGD DE MADRID
  • RED ECOFEMINISTA
  • Red Ibérica de Ecoaldeas
  • Red Málaga por el Clima
  • REVO PROSPERIDAD SOSTENIBLE
  • RICMA (Repulsa Internacional Contra el Maltrato Animal)
  • Riders X Derechos VLC
  • Rivas Aire Limpio
  • RIVAS CONTAMINACIÓN ZERO
  • S’altra Senalla Associació de Comerç Just
  • SAE. Sos Acción Energía
  • SEDELLA Naturaleza S.C.
  • SEO/BirdLife
  • SETEM MCM
  • SICOM – Solidaritat i Comunicació
  • Simientedisidente.com
  • SINDICALISTAS DE BASE
  • Sindicato Labrego Galego
  • SLOW FOOD GREDOS-TIÉTAR
  • Solidaridad Internacional Andalucía
  • Som Energia, SCCL
  • SOV CGT Zona Sur de Madrid
  • STEI Intersindical
  • Sibylline océans
  • Som Mobilitat
  • STELE
  • SUMENDI
  • SUSTENTA
  • Teachers For Future Spain
  • Tenerife por la bici
  • The Avalon Project – Initiative for a Culture of Peace
  • The Climate Reality Project España
  • Tradener
  • TRANSFORMANDO ENTRE MUJERES
  • TransGirls Canarias
  • UGT
  • UGT Andalucía
  • UGT Cantabria
  • UGT de Catalunya
  • Un Futuro Sin Carbón
  • Unión de Sindicatos de Trabajadores y Trabajadoras en Andalucía (USTEA)
  • Unión General de Trabajadores (UGT)
  • UNIÓN RENOVABLES
  • Unión Sindical Obrera (USO)
  • UPA (Unión de Pequeños Agricultores y Ganaderos)
  • València Climate Save
  • València Saludable
  • Verdegaia
  • Wina
  • WWF España
  • Xarxa d’Agroecologia de Castelló
  • Xarxa per a la Conservació de la Natura (XCN)
  • Xenergia, mujeres con energía cooperativa
  • Xúquer Viu

Compartir aquesta entrada
  • Compartir a Facebook
  • Compartir a Twitter
  • Share on WhatsApp
  • Compartir a LinkedIn
  • Compartir per correu

CALENDARI

Próximos eventos

Mai 9
17:00 - 20:00

Taller de teatre polític i creació col·lectiva a Albal (València)

Mai 10
10 maig @ 08:00 - 11 maig @ 20:00

Assemblea General d’Entrepobles a Bilbao

Mai 10
Featured Destacats 12:00 - 13:00

Mesa de diálogo en Bilbao: un espacio abierto para pensar juntas las transiciones ecosociales justas

Mai 10
17:00 - 20:00

Taller de teatre polític i creació col·lectiva a Albal (València)

Mai 21
08:00 - 17:00

Inauguració de l’exposició “El clima al focus: Relats visuals d’una emergència” a València

Visualitza el calendari

TREBALL EN XARXES

PÀGINES

  • Avís Legal
  • COM POTS PARTICIPAR
  • COOPERACIÓ SOLIDÀRIA
  • EDUCACIÓ EMANCIPADORA
  • NOTÍCIES
  • ORGANITZACIONS TERRITORIALS
  • PUBLICACIONS
  • QUI SOM

CONTACTE

Carrer d’en Blanco, 73 1º pis

BARCELONA – 08028

c +34  93 268 33 66 – +34 690 743 407

m info@entrepueblos.org

 

Projecte web finançat per:

POLÍTICA DE PRIVACITAT
  • Twitter
  • Facebook
  • Youtube
  • Telegram
  • Instagram
La vida en flames Imagen de Romaneth Hidalgo @RomaHidalgoR Periodista. 28 septiembre: Día de Acción Global por el Acceso al Aborto Legal y Seguro....
GESTIONAR EL CONSENTIMIENTO DE COOKIES
Para ofrecer las mejores experiencias, utilizamos tecnologías como las galletas para almacenar y/o acceder a la información del dispositivo. El consentimiento de estas tecnologías nos permitirá procesar datos como por ejemplo el comportamiento de navegación o las identificaciones únicas en este lugar. No consentir o retirar el consentimiento, puede afectar negativamente a ciertas características y funciones.
POLÍTICA DE PRIVACIDAD / AVISO LEGAL / POLÍTICA DE COOKIES
AceptarNoPolítica de privacidad
Scroll to top