Participa en el Premi del públic del V Dona’m Cine!

DONA’M CINE dona per finalitzat el termini d’inscripció de curtmetratges en la seva V edició amb un balanç de 135 inscripcions finals. Et presentem les pel·lícules nominades i com votar per elles.

Les 135 obres produïdes entre 2018 i 2021, reflecteixen les diferents realitats de 17 països diferents, entre els quals es troben Espanya, Xile, l’Argentina, el Perú, França, Panamà, Bolívia, Nicaragua, Colòmbia, Hondures, Cuba, Andorra, Guatemala, Veneçuela, el Brasil, l’Equador i Suècia. L’organització del festival d’enguany ha seleccionat 52 pel·lícules entre les temàtiques i categories a concurs.

Finalitzat el termini d’inscripció s’inicia ara el període de votacions del Premi del públic a través del portal web del concurs, que romandrà obert des d’avui fins dimarts 14 de setembre a les 00.00.

Com participar en les votacions?

1. Els curts estan ordenats per títol, alfabèticament i en ordre decreixent.

2. Per a accedir a la informació completa sobre el curtmetratge i poder votar només cal clicar en el títol d’aquest.

3. Pots votar a diversos curts però només es permet un vot per curt.

4. En la informació ampliada de cada curtmetratge podràs deixar el teu comentari sobre cada pel·lícula i generar un espai d’intercanvis de sabers i experiències on podràs debatre amb les autores i altres usuàries.

Un jurat professional, format per dones destacades de l’àmbit audiovisual, social i feminista, triarà el curt guanyador del Premi del jurat i valorarà la creativitat, sensibilitat i originalitat de les obres. Aquest jurat inclou, entre altres, la participació directa de l’associació Dones Visuals, Ca la Dona, Femart o Asociadas por lo Justo (JASS) de Mesomèrica.

Les guanyadores d’aquesta V edició del DONA’M CINE seran seleccionades de la combinació de totes dues votacions, i es revelaran el 15 de setembre. La cerimònia de lliurament de premis tindrà lloc a Barcelona el 21 d’octubre.


DONA’M CINE compta amb el suport de de de Dones Visuals, La Bonne – Centro de Cultura de Mujeres Francesca Bonnemaison, Ca la Dona, FemArt, DEMUS Perú (Estudio para la Defensa de los Derechos de la Mujer), SICOM (Solidaridad y Comunicación), IDHC (Instituto de Derechos Humanos de Cataluña), el Observatori DESC, el Zumzeig (Cine-Cooperativa) i amb el recolzament de l’Agencia Catalana de Cooperación al Desarrollo, que any rere any aporten els seus sabers i suports per a aconseguir que DONA’M CINE creixi edició rere edició.