Feminismes
Protecció a defensores DD.HH.

Diàlegs per una protecció integral feminista

Des de Entrepobles en col·laboració amb Irídia, i amb la participació d’Iniciativa Mesoamericana de Mujeres Defensoras de Derechos Humanos (IM-Defensoras) parlem de “Diàlegs per una protecció integral feminista”

Aquest concepte de “protecció integral feminista” ve des de las IM-Defensoras on parlen des de l’experiència pràctica d’acompanyament a defensores, i eines pràctiques per a la introducció posant èmfasi en la dimensió de les cures i en l’acompanyament psicosocial.

Durant els dies 3 i 4 d’octubre s’organitzaren les jornades de formació conjuntament amb Irídia per parlar de “Comunicació i incidència política” amb organitzacions i moviments socials dedicades a la promoció de cures i polítiques feministes.

A més també comptarem amb un diàleg amb les administracions per conèixer i profunditzar en aspectes clau de la perspectiva integral feminista en el marc de la contractació pública. I continuarem amb un l’intercanvi entre administracions públiques, entitats i moviments socials on parlaren de les dificultats i propostes en el marc de contratació pública.

 

Aquí pots trobar el vídeo de l’acte “Diàlegs per una protecció integral feminista: punts de partida per l’acció social i política” i la relatoria gràfica.

També trobareu una entrevista a Entrevista a Lilian Girón i Liana Funes, defensores de drets humans a Hondures que parlen de la protecció integral feminista per construir vida.

Descarrega a través d’aquest enllaç.