Defensa del territori
Educació emancipatòria
Feminismes
Protecció a defensores DD.HH.
Revistes i butlletins

Revista 80: Anàlisi sobre la situació de Guatemala, especial ‘Sí al Yasuní’, entrevista sobre protecció integral feminista a defensores. I molt més.

Des d’Entrepobles us portem la nova revista número 80 on analitzem la situació política i social de Guatemala i incloem un especial ‘Yasunitzem el Món’: articles, entrevistes i reflexions després de la trobada de tres dels protagonistes de la campanya de defensa del Yasuní equatorià amb entitats i organitzacions que defensen la transició ecosocial a l’estat espanyol. A més, parlem amb Lilian Girón i Liana Funes, que formen part de la Iniciativa Mesoamericana de Dones Defensores de Drets Humans (IMD), i la Xarxa Nacional de Defensores de Drets Humans a Hondures.

DESCARREGA A TRAVÉS D’AQUEST ENLLAÇ LA REVISTA 80

ÍNDEX

1. Especial ‘Yasunicemos el Món’: La Mar es troba amb la Selva, per Alberto Acosta. Entrevistes a Zenaida Yasacama, vicepresidenta de la Confederació de Nacionalitats Indígenes de l’Equador (Conaie) i Jorge Espinosa, activista i portaveu del Sí al YasuníYasuníel dia després, article d’Àlex Guillamón

2. Guatemala, normalitzar l’esperança, article d’Andrés Cabanas.

3. EFLAC 2023: Davant les crisis del teixit de la vida: unides, unides, resistint i avançant!

4. Entrevista a Lilian Girón i Liana Funes, defensores de drets humans a Hondures.

5.‘Activistes per la Vida’, de Gervasio Sánchez, visita Madrid.

6. El terrorisme de ‘Jamas’, per Laila Jichi Ribera.

7. Altres notícies d’Entrepobles