Busquem entitat o empresa per a l’avaluació del projecte Defensem la sostenibilitat de la vida! Defensores de DDHH promovent alternatives ecosocials davant les crisis interconnectades

Des d’Entrepobles i Calala Fondo de Mujeres busquem una entitat o empresa per a l’avaluació del projecte Defensem la sostenibilitat de la vida! Defensores de DDHH promovent alternatives ecosocials davant les crisis interconnectades.

A través d’aquest enllaç podràs trobar tota la info sobre l’oferta

L’avaluació externa del projecte executat respon a un doble objectiu: d’una banda, disposar de coneixement a través d’una avaluació dels resultats finals, procés d’execució i disseny inicial en la globalitat, d’acord amb els termes de referència. I de l’altra, disposar de recomanacions, propostes i eines de sistematització dels aprenentatges que siguin d’utilitat de les entitats per a la millora de propostes futures de similar naturalesa d’acord amb el context i recursos.

L’entitat o empresa avaluadora ha de tenir present en la seva oferta i proposta metodològica que es poden donar certes limitacions que, en funció de recursos i temps, poden condicionar parcialment l’abast de l’avaluació en alguns aspectes o activitats concretes:

•    Objectius i/o indicadors generals que fan referència a causes de caràcter estructural, interseccional o fenòmens estructurants multivariables que limiten l’abast de les conclusions sobre el grau d’assoliment global de resultats en alguna activitat.
•    Participació de col·lectius protagonistes: dificultats d’accés a actor/es participants en alguns casos, així com grups d’actors/es poc formalitzats per fer-los partícips de tot el procés d’avaluació.     
•    Participació tècnica i coordinació: es constituirà un comitè d’avaluació i seguiment format per tres persones: una persona de cada entitat referent del projecte i la persona referent de l’avaluació externa2 contractada. Aquest comitè ha d’agilitzar l’accés a informació i una relació d’informants clau. Això no obstant, les activitats s’han dut a terme per part de tècnics/ques diverses, fet que pot dificultar l’obtenció d’informació qualitativa i abast de la proposta.

L’entrega de l’informe definitiu per part de l’entitat o empresa avaluadora externa a 20 de març 2024 amb un pressupost de 10.500€ (IVA inclòs).

Tens fins el 15 de desembre per presentar-te!